Liz Auvert

richtte in 2009 Fitdans Bewegingsstudio op: een sfeervol centrum waar vrouwen onder deskundige begeleiding kunnen sporten en ontspannen. Liz is professioneel fitnessinstructeur en heeft zich gespecialiseerd in meerdere beweegvormen. Zo geeft zij onder andere les in Piloxing, Tabata, Circuittraining, Pilates, Reformer, Bootcamp en Zumba.
Liz: “Alles begint bij deskundige, persoonlijke begeleiding, aandacht, respect, kwaliteit en diversiteit. Wij vrouwen hebben andere behoeften dan mannen. We willen graag lekker in ons vel zitten, maar gezelligheid is minstens zo belangrijk. Tijdens onze groepslessen gaan we intensief aan de slag. Maar waar het vooral om draait is samen plezier hebben. Van iedere les probeer ik een feestje te maken. Als vrouwen zich na afloop tevreden, blij en vrolijk voelen, heb ik mijn doel bereikt!”

Het Team

van zeer sportieve en energieke dames, staat wij 7 dagen per week voor je klaar. Alle instructrices van Fitdans Bewegingsstudio beschikken over een deskundige licenties en de nodige ervaring om de klant op professionele wijze te begeleiden.

_
_
Sandy van Rooijen: instructrice

_
_
Taraneh Entezami: instructrice

_
_
Aysel Arslan: instructrice

_
_
Diana Hendriks: instructrice

_
_
Astrid v/d Peet: medewerkster frontoffice + instructrice

_
_
Shadia Benyahya: medewerkster frontoffice + instructrice

_
_
Yosra Benyahya: instructrice

_
_
Inge Versteeg: instructrice

_
_
Ana Gaby van Asseldonk: frontoffice

_
_
Angelique Maartens: frontoffice

_
_
Sanna Kox: frontoffice

_
_
Tijen Demir: instructrice

Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?