Instructeurs

Liz Auvert richtte in 2009 Fitdans Bewegingsstudio op: een sfeervol centrum waar vrouwen onder deskundige begeleiding kunnen sporten en ontspannen. Liz is professioneel fitnessinstructeur en heeft zich gespecialiseerd in meerdere beweegvormen. Zo geeft zij onder andere les in Piloxing, Tabata, circuittraining, Bootcamp en Zumba. Liz: “Alles begint bij deskundige, persoonlijke begeleiding, aandacht, respect, kwaliteit en diversiteit. Wij vrouwen hebben andere behoeften dan mannen. We willen graag lekker in ons vel zitten, maar gezelligheid is minstens zo belangrijk. Tijdens onze groepslessen gaan we intensief aan de slag. Maar waar het vooral om draait is samen plezier hebben. Van iedere les probeer ik een feestje te maken. Als vrouwen zich na afloop tevreden, blij en vrolijk voelen, heb ik mijn doel bereikt!”

FD-lessen-site-RGB-1-2 Taraneh

Taraneh beoefende jarenlang verschillende sporten waarin het vooral ging om de fysieke inspanning. Toen ze besefte dat alleen dat niet voldoende was om zich fit, lekker en tevreden te voelen ging ze op zoek naar andere beweegvormen. Via Yoga leerde ze de balans tussen lichaam en geest te vinden. Inmiddels is Taraneh zelf een zeer ervaren yogadocent. Taraneh: “In mijn dagelijkse Ashtanga Yoga-practice voel ik hoe ik in mijn lijf zit. De ene keer is mijn energieniveau hoog en gaat de practice soepel. Een andere dag voelt een houding alsof ik deze voor het eerst beoefen; mijn gedachten gaan dan alle kanten op. Focussen op mijn ademhaling helpt me om los te laten en het moment te nemen zoals het is. Het maakt me ook zachter. Doordat ik me bewuster ben van mezelf en door de juiste ademhaling heb ik een innerlijke rust gevonden. Yoga is werkelijk een verrijking voor mijn leven. Zowel lichamelijk als geestelijk ben ik sterker geworden. Yoga leert je bovendien goed te luisteren naar de signalen van je lichaam. Wil jij, net als ik, ervaren hoe Yoga jouw leven kan verrijken? Kom dan snel een keer naar mijn Ashtanga Yoga-les. Meld je aan bij Fitdans Bewegingsstudio.”

FD-lessen-site-RGB-1-1 Rosalie

Toen Rosalie twaalf jaar geleden aan een workshop paaldansen meedeed, wist ze absoluut niet wat ze kon verwachten. Ze associeerde paaldansen altijd met een rokerige kroeg. Dat dit allesbehalve waar was, bleek al snel. Het was een erg leuke, intensieve workout, waarbij de focus vooral lag op balans, beheersing en krachttraining. Rosalie besloot zich in te schrijven voor een cursus Poleworkout bij een sportschool. Vanaf dat moment was ze verslaafd! Rosalie: “Poleworkout is erg intensief. Het geeft een kick om steeds weer nieuwe poses en moves uit te proberen en het is erg goed voor je lichaam, vooral in combinatie met een goede conditietraining. Daarom probeer ik in mijn lessen conditie en uithoudingsvermogen te combineren met een goede krachttraining. Het is fantastisch te zien hoe snel de dames in de groep vooruitgaan, prachtige poses creëren en steeds zelfverzekerder worden. Iedere les is weer anders. Ik combineer de lessen bij Fitdans met mijn werk als HBO-docent Bedrijfsmanagement. Lesgeven zit mij in het bloed en doe ik enorm graag. Verder ben ik getrouwd en mama van twee lieve knullen die nu al sportief aangelegd zijn en niets liever doen dan dansen en gymnastieken.”

Apparaten – Zelfstandig trainen

Fitnessapparaten speciaal voor vrouwen

Fitdans is geen fitnessclub, maar een kleinschalige studio die zich vooral richt op groepslessen. Daarnaast kun je tijdens openingstijden zelfstandig trainen op onze apparaten. Deze fitnesstoestellen zijn van het topmerk TechnoGym en speciaal ontworpen voor het vrouwenlichaam.

Heb je een groepsles gemist? Of train je liever op een ander tijdstip individueel? Dan kun je bij Fitdans Bewegingsstudio ook zelfstandig je spieren en/of conditie trainen op onze fitness- en cardiotoestellen. Tijdens de openingstijden kun je terecht in de fitnesszaal op de eerste verdieping. Vraag gerust om hulp bij de bediening van de apparaten.

Piloxing