Zumba

aanstekelijke fitness-danssport… Lekker bewegen op vrolijke, aanstekelijke muziek terwijl je ongemerkt je spieren traint en gewicht verliest. Dat is Zumba: een swingende en intensieve fitnessworkout voor jong en oud. Je hoeft niet te kunnen dansen, je hoeft zelfs geen ritmegevoel te hebben. Iedereen kan meedoen! Het gaat om het plezier, de rest volgt vanzelf.

 

_
Al dansend uit je dak gaan tot je hoofd leeg is en je lijf volstroomt met energie. Onze professionele Zumba-instructeurs maken van iedere Zumbales een groot swingend feest. Zin om een keer mee te doen? Meld je aan voor een proefles!

 

 

Zumba: iedereen kan meedoen
Of je nu zestien bent of 72, Zumba is geschikt voor iedereen. De danspassen en oefeningen zijn makkelijk te volgen en door de opzwepende muziek beweeg je bijna als vanzelf. Toch is Zumba erg effectief want ondertussen train je iedere spiergroep in je lichaam, verbeter je je conditie en verlies je gewicht.

 

 

Zumba: intensief, maar vooral leuk!
Zumba is een intensieve fitnessworkout, maar vooral erg leuk! Na een lesje Zumba voel je je absoluut fit, energiek en vrolijk. De Zumba-choreografie is gebaseerd op swingende en verleidelijke dansstijlen zoals Merengue, Salsa, Samba, Flamenco, Reggaeton en Bachata. Lekker dansen, zwieren en schudden dus. Een uurtje Zumba vliegt voorbij!

 

 

Zumba steeds populairder
Wereldwijd nemen zo’n vijftien miljoen mensen deel aan Zumbalessen, en dat aantal groeit. Ook in Nederland wordt deze fitness-danssport steeds populairder. Fitdans Bewegingsstudio is in Brabant hét Zumbacentrum waar Zumba volgens de originele methode wordt gegeven en waar ook instructeurs worden opgeleid.

Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?