Zumba kids

lekker dansen en bewegen!

Welk kind houdt er nu niet van dansen? Tijdens Zumba Kids leren kinderen op een leuke, speelse manier de basispassen van dansstijlen zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, Hip-Hop en nog veel meer. Iedere les staat voor gezond bewegen, maar vooral: heel veel lol en plezier!

Met dansen, bewegen of sporten kun je niet vroeg genoeg beginnen. Tijdens onze Zumba Kids-lessen zijn kinderen gezellig onder elkaar en leren ze spelenderwijs te gekke dansmoves. Onze instructeur is speciaal opgeleid om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en maakt van iedere les een feestje. Na een les Zumba Kids voelt je kind zich gegarandeerd energiek en vrolijk

Zumba Kids: voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Aan Zumba Kids kunnen kinderen meedoen van 4 tot 12 jaar. De workout is swingend en intensief, de liedjes zijn zeer geschikt voor kinderen en de pasjes zijn makkelijk te volgen. Iedereen kan het! Kijk niet vreemd op als je zoon of dochter thuis opeens de Salsa of Merengue danst, of stoere Hip-Hopmoves laat zien. De lessen zijn zo aanstekelijk dat ze nog lang erna doorwerken.