Strong by Zumba

Move to the beat en verbrand tussen de 438 en 680 calorieën in één les!

Met STRONG by Zumba verleg je je grenzen om een totale lichaamstransformatie te ondergaan. De bewegingen zijn compleet anders dan bij andere High Intensity Interval Trainingen (HIIT), waarbij je alleen gebruik maakt van je eigen lichaam. STRONG by Zumba combineert lichaamsgewicht, krachttraining en cardio met speciaal ontwikkelde exclusieve muziek. Elke beweging heeft een beat en elke beat een beweging.

_
Zodra je deze work-out beoefent, zul je merken hoe krachtig het effect van muziek is en hoe je daardoor in staat bent je grenzen op te zoeken en te verleggen. Door de hoge intensiteit van de les verbrandt je lichaam ook na de training nog lang calorieën. Door de afwisselende bewegingen werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen en bouw je spieren op.
_
STRONG by Zumba is dé les voor als je snel resultaat wenst te behalen.Hoge verbranding in de les doe je van alles. Van lunges, squats, push-ups, burpees, kicks en punches tot core-versterkende bewegingen die op de beat van de muziek worden uitgevoerd. De oefeningen zijn vooral explosief en spierversterkend, waardoor je lichaam snel krachtiger en fitter wordt. Die combinatie zorgt daarnaast voor een hogere calorieverbranding tijdens en na de work-out. In totaal verbrand je tussen de 438 en 680 calorieën per les.

 

Snel resultaat
De naam zegt het al: STRONG by Zumba is zwaar. Vergeet daarom wat je niet kan, overtuig jezelf dat je het kunt! De oefeningen zijn niet ingewikkeld en door de opzwepende muziek ga je verder dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Je lichaam zal binnen korte tijd sterker en gespierder worden. Beoefen je STRONG by Zumba 3 keer per week dan verlies je in 12 weken flink wat centimeters rond je middel, buik, heupen en dijen.

 

Voel de kracht
Maar ook met 2 of zelfs 1 keer per week zie je al duidelijk effect. Je lichaam wordt slanker, leniger en strakker. STRONG by Zumba is een High Intensity Tempo Training (HITT) op speciale, tempo-gedreven muziek. De beat daagt je spieren en cardiosysteem uit om kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en mobiliteit te optimaliseren. Elke minuut telt terwijl je je grenzen verlegt. Ontdek de atleet in jezelf, voel de kracht, de energie en word fit!

 

Speciale muziek
STRONG by Zumba gebruikt muziek geïnspireerd op electronic dance music, Hip-Hop en Moombathon. De beste muziekproducers (waaronder Timbaland en Steve Aoki) werkten met de bedenkers van deze energieke training samen om de muziek zo goed mogelijk te laten matchen met de bewegingen. De nummers zijn origineel en alleen te horen tijdens STRONG by Zumba-lessen.

 

Meedoen?
Na de les voel je je een winnaar! Fitdans Bewegingsstudio is super-enthousiast over deze nieuwe work-out en we hopen jij straks ook. De professionele instructeurs van Fitdans Bewegingsstudio beschikken over de juiste licenties om STRONG by Zumba te mogen geven. Doe je mee met onze STRONG by Zumba-lessen? Meld je aan bij Fitdans Bewegingsstudio!

STRONG by Zumba

  • haal het maximale uit jezelf
  • voel je zelfverzekerder
  • krijg een mooi getoond, sterk lichaam
  • de muziek is je motivator
  • voel je STERK
  • krijg meer conditie
  • voel je gezonder en fitter dan ooit
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?