Prama

is de leukste, interactieve workout ooit! Prama is een interactieve vloer en wand waarmee je via sensoren, ledverlichting, geluid en beeld een complete workout uitvoert. Samen met een trainer ga je, in groepen van 20 of 6 deelnemers, aan de slag met jouw doelen. Na 30 tot 45 minuten ben je klaar en heb je spelenderwijs je conditie en spieren getraind.

_
Prama is het interactieve fitness-platform voor iedereen. Niet iedereen kan makkelijk de motivatie vinden om regelmatig naar de sportschool te gaan. Maar vanaf nu is dat voorbij! Met het interactieve fitnessplatform Prama biedt Fitdans Bewegingsstudio een korte, intensieve, effectieve, uitdagende en afwisselende training. Prama is geschikt voor iedereen en vooral superfun!

 

Spelen voor volwassenen
Prama is een korte, intensieve, interactieve, effectieve, maar vooral leuke training voor vrouwen. Voor je gevoel speel je een spel, maar ondertussen pak je je lichaam serieus aan. Onder leiding van een professionele trainer, haal je het beste uit jezelf. Je conditie wordt beter en je buik, billen, benen en armen worden strakker.

 

Geschikt voor iedereen
Bij Fitdans Bewegingsstudio kun je Prama-groepslessen volgen (met maximaal 20 deelnemers), een Prama-small group training (met maximaal 6 deelnemers) of een één op één workout. Daarnaast bieden we speciaal aangepaste Prama-workouts voor senioren en specifieke doelgroepen zoals atleten, tennissers en hockeyers. Er wordt rekening gehouden met ieders individuele mogelijkheden en niveau.

Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?