Power plate

Tril je fit! (én slank) op de Powerplate!

Wil jij vet verbranden, je spieren verstevigen én je conditie verbeteren, maar lukt het niet om (veel) te sporten? Fitdans Bewegingsstudio heeft de oplossing! Met een (tril)training op onze Powerplate behaal je snel al je doelen én pak je je probleemzones aan. 3 keer per week 15 minuten trainen is al genoeg om duidelijk resultaat te zien.

_
De Powerplate is een innovatief fitnesstoestel waarmee je onder andere je spieren en conditie traint én je vetverbranding stimuleert. Een Powerplatetraining duurt slechts 15 minuten. Ideaal dus voor vrouwen die weinig tijd hebben om te sporten.

 

Het geheim van de Powerplate
Het geheim van die snelle resultaten? Trillingen. Doordat je op een vibrerende plaat oefent, ontstaat een reflex (de rekreflex) waardoor je spieren zich extra hard aanspannen. Zo staan 35 seconden buikspieroefeningen op de Powerplate bijvoorbeeld gelijk aan 200 buikspieroefeningen op de grond. Op die manier behaal je dus in korte tijd jouw persoonlijke doelen.

 

Powerplate verveelt nooit
Maar de trillingen hebben ook een positief effect op de doorbloeding, cellulitis en je geluksgevoel. Een Powerplatesessie duurt slechts 15 minuten en met 3 keer per week trainen is je workout compleet. De workouts vervelen nooit, want er zijn honderden verschillende oefeningen die je op de trilplaat kunt doen.

 

Powerplatetraining bij Fitdans Bewegingsstudio
Fitdans Bewegingsstudio biedt korte Powerplatesessies tijdens de circuittrainingen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast kun je via een 10-lessenkaart een volledige Powerplatetraining volgen. Deze een-op-een workout vindt altijd onder professionele begeleiding plaats.

Powerplate

  • verstevigt alle spieren in het lichaam
  • verstevigt de huid
  • vermindert cellulitis (sinaasappelhuid)
  • vergroot de conditie
  • stimuleert vetverbranding
  • verbetert de doorbloeding
  • verstevigt botweefsel
  • stimuleert je geluksgevoel.
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?