Piloxing

haal het maximale uit jezelf

Wil jij je conditie verbeteren, spieren verstevigen en vet verbranden? En wil je graag het maximale uit jezelf halen? Dan is Piloxing de sport voor jou! Deze pittige intervaltraining is ontwikkeld door en voor vrouwen en combineert de snelheid en behendigheid van boksen met de flexibiliteit van Pilates. Per les verbrand je tussen de 400 en 900 calorieën!
_
Het motto Sleek, Sexy en Powerfull gaat op voor Piloxing. Hoe langer je het doet, des te krachtiger, mooier en zelfverzekerder je je zal voelen. Piloxing staat voor Pilates en Boxing, gecombineerd met Dance. De lessen zijn niet moeilijk, maar wel intensief. Op die manier bouw je snel een goede conditie en spierkracht op.
_
Piloxing: heel toegankelijk
Piloxing werd bedacht door de Zweedse danseres Viveca Jensen en is een unieke combinatie van boks-, Pilates-, en dansoefeningen. Het tempo van Piloxing ligt hoog (135-145 BPM) en de opzwepende muziek motiveert je om het maximale uit jezelf te halen. We zullen eerlijk zijn: de eerste lessen zijn zwaar. Toch is Piloxing voor de meeste dames heel toegankelijk. Er wordt namelijk niet in gesprongen waardoor rug, knieën en enkels nauwelijks worden belast.
_
Piloxing: de les
Een Piloxing-les duurt een uur en bestaat uit blokken van Boxing, Standing Pilates en Dance. Het is een intervaltraining met als doel conditieverbetering, vetverbranding en spierversteviging. De les begint met een warming-up en wordt afgesloten met oefeningen voor je buik en billen, gevolgd door een cooling down. Je hoeft nergens ervaring in te hebben: na verloop van tijd worden alle oefeningen vanzelf gemakkelijker.
_
Piloxing: op je blote voeten
Voor een betere grip train je op blote voeten. Eventueel kun je ook antislipsokken dragen. Om de armoefeningen te verzwaren, gebruik je speciale Piloxing-handschoentjes die ieder 250 gram wegen. Piloxing wordt inmiddels in zo’n dertig landen gegeven. De instructeurs van Fitdans Bewegingsstudio beschikken over de juiste licenties om Piloxing te mogen geven.

Piloxing…

  • conditie verbeteren, vet verbranden, spieren verstevigen
  • niet moeilijk, bijna iedere vrouw kan het
  • intensief, je haalt het maximale uit jezelf
  • opzwepend: je beweegt op lekkere muziek
  • effectief: je zult je snel Sleek, Sexy en Powerfull voelen.
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?