Jumping

de nieuwste en vrolijkste fitnesstraining! Toe aan een andere manier van trainen? Denk dan eens aan Jumping. Bij deze vrolijke en intensieve fitnessmethode maak je allerlei verschillende sprongen op een speciaal ontwikkelde trampoline. Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor een proeftraining bij Fitdans Bewegingsstudio!

_
Sinds twee jonge spinning- en aerobicsinstructeurs uit Tsjechiƫ Jumping bedachten, verovert het in snel tempo de wereld. Jumping is een dynamische fitnesstraining die gericht is op de versterking van je been- en corespieren en de ver-betering van je uithoudingsvermogen. Door te springen komen bovendien gelukshormonen (endorfines) vrij en daar word je ontzettend vrolijk van!

 

Minimale belasting, maximaal effect
Jumping is een ideale sport om je lichaam te shapen en heeft nog veel andere unieke voordelen. Zo heeft Jumping een positief effect op hart- en bloedvaten. Ook is het een ideale manier om gewicht te verliezen. En doordat de ondergrond meeveert, is de impact op je gewrichten minimaal terwijl je maximaal je spieren en conditie traint. Daardoor is Jumping ook geschikt voor mensen die blessures of gewrichtsproblemen hebben.

 

Meer energie, betere nachtrust
Bij een Jumpingworkout zet je zeker 400 spieren aan het werk. Dat is veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Daarnaast verbetert het je balans en coƶrdinatievermogen. Uit onderzoek is verder gebleken dat mensen die Jumpen meer energie hebben, beter slapen en zich relaxter voelen. De opzwepende muziek die tijdens Jumping wordt gedraaid zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Je moet wel springen!

 

Jumping is makkelijk
Een Jumpingles bij Fitdans Bewegingsstudio duurt 35 minuten. De sprongen en technieken zijn voor iedereen makkelijk te volgen en het maakt niet uit wat je conditieniveau is: je kunt de training zo zwaar maken als je zelf wilt. Fitdans biedt Jumpinglessen voor zowel vrouwen als kinderen. Wil jij het ook eens proberen?

Jumping

  • voor alle leeftijden
  • energieke, intensieve workout
  • zeer effectief
  • vrolijk
  • makkelijk
  • voor ieder conditieniveau
  • belast gewrichten minimaal.
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?