Onze instructeurs

Liz Auvert

richtte in 2009 Fitdans Bewegingsstudio op: een sfeervol centrum waar vrouwen onder deskundige begeleiding kunnen sporten en ontspannen. Liz is professioneel fitnessinstructeur en heeft zich gespecialiseerd in meerdere beweegvormen. Zo geeft zij onder andere les in Piloxing, Tabata, circuittraining, Bootcamp en Zumba. Liz: “Alles begint bij deskundige, persoonlijke begeleiding, aandacht, respect, kwaliteit en diversiteit. Wij vrouwen hebben andere behoeften dan mannen. We willen graag lekker in ons vel zitten, maar gezelligheid is minstens zo belangrijk. Tijdens onze groepslessen gaan we intensief aan de slag. Maar waar het vooral om draait is samen plezier hebben. Van iedere les probeer ik een feestje te maken. Als vrouwen zich na afloop tevreden, blij en vrolijk voelen, heb ik mijn doel bereikt!”

Samen met het team van zeer sportieve en energieke dames, staan wij 7 dagen per week klaar voor u en beschikken alle instructeurs bij Fitdans Bewegingsstudio over een deskundige licenties en ervaring om de klant op professionele wijze te kunnen begeleiden.

Apparaten – Zelfstandig trainen

Fitnessapparaten speciaal voor vrouwen

Fitdans is geen fitnessclub, maar een kleinschalige studio die zich vooral richt op groepslessen. Daarnaast kun je tijdens openingstijden zelfstandig trainen op onze apparaten. Deze fitnesstoestellen zijn van het topmerk TechnoGym en speciaal ontworpen voor het vrouwenlichaam.

Heb je een groepsles gemist? Of train je liever op een ander tijdstip individueel? Dan kun je bij Fitdans Bewegingsstudio ook zelfstandig je spieren en/of conditie trainen op onze fitness- en cardiotoestellen. Tijdens de openingstijden kun je terecht in de fitnesszaal op de eerste verdieping. Vraag gerust om hulp bij de bediening van de apparaten.

Tijdens de Corona-tijd is het alleen mogelijk om zelfstandig te trainen nadat je je hiervoor vooraf hebt aangemeld.

 

Menu