Challenges

zijn online te volgen bij Fitdans

60, 21 of 14 dagen

60 dagen challenge
biedt je alles om je lichaam optimaal in vorm te brengen, met zo min mogelijk materialen, gewoon vanuit je eigen huis. Gedurende 60 dagen neemt de intensiteit van je workout steeds verder toe, waardoor je geleidelijk meer kracht en conditie opbouwt. Daarbij ligt de focus vooral op het onderlichaam en de core. De armen en rug worden minder belast.

 

21 dagen challenge
Wil je graag een strakker lichaam en sterkere spieren? Met het 21 dagen challenge-plan werken we hier in drie weken naartoe. Door middel van een combinatie van leuke en uitdagende workouts en high-intensity interval trainingen (HIIT) werk je aan je kracht, mobiliteit, flexibiliteit, definitie en conditie. De aandacht ligt vooral op je core, billen en bovenbenen.

 

14 dagen challenge
Met het Strong 14 dagen Burn vetverbrandingsplan train je je hele lichaam en werk je in twee weken toe naar een gezondere en fittere jij. De workouts volg je vanuit huis, waarbij je rustig aan start met high intensity oefenroutines van 7 tot 20 minuten (HIIT). Uiteindelijk eindig je met een training van 60-minuten die je zal uitdagen je gezonde leefstijl van de afgelopen 14 dagen door te zetten. Materialen zijn niet nodig, je traint met behulp van je eigen lichaamsgewicht.