Bootcamp

voor vrouwen.

Heb je geen zin in traditionele sportprogramma’s, maar wil je wel graag afvallen, je fitter voelen, sterker worden of er mooier uitzien? Tijdens Bootcamp kun je lekker in de buitenlucht sporten! Onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs haal jij het maximale uit jezelf.

_
Hou jij ervan om in de natuur calorieën te verbranden, spieren te versterken en gewoon veel plezier te hebben? Bootcamp is daar de perfecte training voor! Speciaal voor vrouwen heeft Fitdans Bewegingsstudio een bootcamp-programma samengesteld: een verfrissende combinatie van sport, fun en ontspanning.

 

Fitdans Bootcamp: gezellig buiten sporten

Het programma bestaat uit blokken van 10 lessen waarvoor je je kunt inschrijven. Iedere les omvat een afwisselend pakket oefeningen waarmee je in korte tijd je hele lichaam traint. Je werkt aan je conditie, doet rek- en strekoefeningen en versterkt je spieren. Omdat je in een vaste groep sport, word je flink uitgedaagd net dat stapje extra te zetten. Zo boek je nog meer en nog sneller resultaat.

 

Bootcamp: samen sporten onder goede begeleiding
Bij het woord ‘Bootcamp’ denk je al snel aan de stevige, militaire trainingen van het leger. Bij Fitdans Bewegingsstudio is dat heel anders. Het gaat om het samen sporten én om de gezelligheid. Bootcamp is haalbaar voor iedereen en kan net zo zwaar worden gemaakt als je zelf wilt. Onze instructeur zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert, zonder over je grenzen te gaan. Zo haal je op een verantwoorde manier het maximale uit je lichaam.

 

Bootcamp: doeltreffend en fun!
Bootcamp is doeltreffend, maar vooral fun! Na een ochtendje Bootcamp voel je je fris, energiek én voldaan. Je hebt hard gewerkt en kunt er weer tegenaan. Bootcamp vindt plaats in de periode tussen het voorjaar en het najaar. Kom mee sporten in de buitenlucht en ervaar zelf de effecten op je lijf! Meld je aan bij Fitdans Bewegingsstudio voor een gratis proefles.

Bootcamp

  • gezellig samen lekker buiten sporten
  • onder professionele begeleiding
  • haal het maximale uit je lichaam
  • doeltreffend
  • je wordt snel fit, sterker en slanker.
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?