TRX

Tijdens onze TRX-training train je onder begeleiding van professionele fitnessinstructeurs met behulp van een mobiel trainingsmiddel: de Suspension Trainer. De training is op dit moment een van de best werkende workout-systemen die zwaartekracht combineert met je eigen lichaamsgewicht. In totaal kun je wel honderden verschillende oefeningen doen. Dat maakt deze training afwisselend en vooral leuk!
_
Honderden variaties
De Suspension Trainer is een soort dubbele band die aan een ankerpunt wordt opgehangen. Vervolgens voer je met dit hulpmiddel verschillende oefeningen uit. Er zijn letterlijk honderden variaties denkbaar waarmee je iedere spier, op een snelle en effectieve manier, in je lichaam kunt trainen. De oefeningen komen overeen met je natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren zo een verbetering van je houding en je dagelijkse bewegingspatroon.
_
Jij bepaalt de lat
De TRX-training is afkomstig van de Amerikaanse Navy Seals. Mariniers ontwikkelden hiermee op een snelle en effectieve manier kracht, balans, flexibiliteit en rompstabiliteit. Sinds een paar jaar wordt de training ook toegepast in de professionele en recreatieve sportwereld. Hoe hoog je de lat legt, bepaal je zelf. Je voegt simpelweg meer of minder weerstand toe door je lichaamspositie aan te passen. Daarmee is de training geschikt voor iedereen, van topsporters tot senioren.

 

TRX

  • meer kracht en lenigheid
  • een betere geestelijke balans
  • verminderd blessures
  • plattere buik
  • voor een sterke, stabiele kern
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?