21Fit

in 21 dagen slank, strak en fit.

Wil jij graag slanker en strakker worden, maar heb je absoluut geen zin om een of ander (ongezond) crashdieet te volgen? Wil jij graag af van je slechte gewoontes? En zou je graag fitter willen zijn? Met ons 21Fit-programma maak je in 21 dagen kennis met een gezonde levensstijl. Onder begeleiding van een professioneel sportinstructeur en diëtiste ga je met jezelf aan de slag. 21Fit werkt! Dat is een ding wat zeker is.
_

Wat werkt niet? Streng diëten! Ten eerste is het oervervelend om honger te moeten lijden. Ten tweede schiet je lijf erdoor in de spaarstand. Op het moment dat je normaal gaat eten, vliegen de kilo’s er weer aan. 21Fit is geen dieet… Het is een intensief trainings- en voedingsprogramma waarmee we jou helpen je complete levensstijl aan te passen. Dat vraagt wel discipline en inzet. Maar als je écht wilt, boek je zeker succes!

 

21Fit: het programma

Met 21Fit werk je gedurende 3 weken met een sportinstructeur en een diëtiste aan jouw persoonlijke doelen. Je beweegt veel en eet gezond, maar maakt ook plezier. Aan het begin van het programma ontvang je een boekje met recepten, boodschappenlijstjes en oefenschema’s. De recepten zijn niet alleen gezond, ze zijn ook erg lekker! En nooit te weinig: wij houden niet van een rommelende maag. Na 21 dagen zul je merken dat je lijf strakker is. Je bent afgevallen en voelt je energiek en fit!

 

21Fit: we doen het samen
1 uur per dag train je samen met een professioneel instructeur, waarbij je vooral vet verbrandt. Onze diëtist adviseert je over voeding en meet je lichaamsmaten op. Je staat er dus niet alleen voor. Juist de combinatie van gezonde voeding, gericht trainen én professionele begeleiding helpt jou je doelen te realiseren. De kick die je krijgt wanneer je de eerste resultaten ziet, motiveert je om door te zetten.

 

21Fit: eigen motivatie meest belangrijk
Tijdens het programma doorloop je verschillende stadia. Met ieder stadium pak je een bepaald doel aan. Natuurlijk is jouw inzet de belangrijkste schakel. Hoe beter jij de richtlijnen en adviezen opvolgt, hoe groter het effect. Maar als je terugvalt in slechte gewoontes, kan dit snel weer verdwijnen. Ons doel is dan ook om jouw levensstijl blijvend te veranderen. Zodat jij voortaan alleen nog slank, energiek, gezond en fit door het leven gaat.

21Fit

  • afslanken, lichaamsversteviging, meer energie
  • al vijf jaar goede resultaten
  • professionele begeleiding van diëtist en sportinstructeur
  • gezond eten en bewegen
  • blijvend resultaat bij blijvende leefstijlverandering
  • geen hongerlijden.
Chat openen
1
Scan de code
Appen met Fitdans
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?