Nagel styliste

Perfecte, stralende nagels? Onze nagelstyliste zorgt ervoor! Niet iedereen is gezegend met mooie, sterke nagels. Terwijl dat wel belangrijk is voor een verzorgde look. Met nette nagels en handen laat je direct een goede indruk achter. Wil jij je handen niet langer verstoppen? Maak een afspraak met de nagelstyliste van Fitdans.
_
Ingescheurde, slappe, afgekloven of kapotte nagels. Veel vrouwen hebben hier last van, maar dat hoeft niet. Onze nagelstyliste heeft jarenlange ervaring met de behandeling van (probleem)nagels. Ook jouw handen kunnen een mooie blikvanger worden!

_
Nagelstyling: succesvolle aanpak
Nagelstyling gaat verder dan alleen kunstnagels maken. Het begint bij het begrijpen van de natuurlijke nagel om zo in elke situatie een mooie, stralende nagel te kunnen garanderen. Deze aanpak is zelfs succesvol bij nagelbijters, zieke nagels, dames met zwakke nagels of nagels met een afwijking. Bij onze allround nagelstyliste kun je terecht voor gelnagels, gellak en gellak voor de teennagels.
_
Nagelstyling: hoge kwaliteit
De een houdt van opvallende, felgekleurde, superlange nagels. De ander houdt ze liever kort met een minder opvallende kleur of french manicure. Hoe dan ook: mooie handen zijn het visitekaartje van een verzorgd uiterlijk. Onze nagelstyliste werkt uitsluitend met bewezen producten van hoge kwaliteit. Benieuwd naar wat zij voor jou kan doen? Maak een afspraak via Fitdans Bewegingsstudio.

Nagelstyliste

  • mooie, sterke nagels
  • verzorgde handen
  • lang, kort, felgekleurd of natuurlijk
  • hoge kwaliteit
  • ook voor probleemnagels
Menu