Lichaams analyse

Zou jij weleens willen weten hoe het werkelijk gesteld is met je lichaamssamenstelling? Je kunt het laten testen bij Fitdans Bewegingsstudio! Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee we uitgebreid kunnen onderzoeken wat bijvoorbeeld je vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en botmassa is. Zo leer je onder andere je echte leeftijd kennen.

 

_
Complete lichaamssamenstelling-analyse: meten is weten

Of je nu (iets) te zwaar bent, of niet. Veel conditie hebt, of niet. Weinig energie hebt, of niet. Het is altijd goed (en leuk!) om meer te weten te komen over jouw lichaamssamenstelling. Zodra je namelijk over deze informatie beschikt, kun je daar ook je doelen op richten. Beweegprogramma’s of voedingsschema’s kunnen vervolgens helemaal op jouw individuele behoeftes worden toegespitst. Dat is veel effectiever dan een standaard training of dieet.

 

Wat is jouw lichaamssamenstelling?

Gewicht alleen is niet voldoende als graadmeter voor een goede gezondheid, of voor de vorderingen die je maakt met sporten of afslanken. Het zegt niets over bijvoorbeeld je eiwit- en vochtgehalte, het vet rondom je organen, je botmassa of spiermassa. En juist deze factoren zijn zo belangrijk om beter inzicht te krijgen over waar jij staat. Onder professionele begeleiding kun je daarom bij ons een complete lichaamsanalyse laten uitvoeren.

 

Complete lichaamsanalyse: wat kun je verwachten?
Met behulp van de meest geavanceerde weeg- en meetapparatuur analyseren wij jouw lichaam. De waardes vergelijken we met ideaalwaardes van een persoon met dezelfde leeftijd en lengte. Vervolgens is het de kunst om met de juiste voeding, beweging en levensstijl jouw waardes in de buurt van dat ideaalbeeld te brengen. Onze diëtist en sportinstructeurs kunnen je hier persoonlijk bij begeleiden.

 

Leer je echte leeftijd kennen
Wij leggen je uit wat de testresultaten betekenen. Je krijgt bovendien inzicht in je ‘echte leeftijd’. Daarvoor kijken we naar de leeftijd van je metabolisme en vergelijken we die ook weer met andere leeftijdsgroepen. Ben je ‘ouder’ dan in werkelijkheid, dan is dit gelukkig omkeerbaar. De uitdaging is natuurlijk om zo jong mogelijk te worden. Lang duurt de meting niet. Een complete lichaamssamenstelling-analyse neemt ongeveer 30 seconden in beslag.

Lichaamssamenstelling-analyse

  • ontdek je echte leeftijd
  • inzicht over je gezondheid
  • duidelijkheid over je lichaamssamenstelling
  • inzicht over je vorderingen met sporten en/of afslanken
  • meer effectiviteit tijdens je training of voedingsregime
  • betere persoonlijke adviezen
  • onder professionele begeleiding.