Diëtiste

Afvallen, slechte gewoontes doorbreken en gezonder worden?
Onze diëtiste helpt je erbij.
Misschien heb jij het al eens ervaren, misschien ook niet. Hongerlijden om overtollige kilo’s tegen te gaan helpt absoluut niet. Wil jij blijvend, op een gezonde manier gewicht verliezen en je fitter voelen? Maak een afspraak met de diëtiste van Fitdans Bewegingsstudio.

Voor veel vrouwen is het herkenbaar. Na de zoveelste lijnpoging vallen ze binnen mum van tijd terug op hun oude gewicht. In het ergste geval krijgen ze er zelfs nog een paar pondjes bij. Streng diëten werkt niet. Wat wel? Je leefstijl blijvend aanpassen. Onze diëtiste coacht jou bij de verbetering van je gewoontes en geeft tips om gezond, betaalbaar en toch lekker te eten.

Nooit meer jojoën
Uit onderzoek blijkt dat het slagingspercentage van diëten op de lange termijn laag is. Bij maar 10 tot 20 procent van de lijners lukt het om hun gewicht op peil te houden. Diëten leveren bovendien vaak voedingstekorten op en verstoren de balans van de stofwisseling. Daardoor ontstaat het alom bekende jojo-effect. Toch is het mogelijk om met goede, volwaardige voeding en voldoende beweging gezond en blijvend af te vallen. Jojoën is daarmee voorgoed verleden tijd.

Lekker en betaalbaar eten
Voeding van nu bevat niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Ook hierdoor kunnen voedingstekorten ontstaan en kan afvallen problematisch verlopen. Bovendien leidt dit tot futloosheid en een verhoogde kans op gezondheidsproblemen, direct of op latere leeftijd. Met lekker, gewoon en betaalbaar eten kunnen veel problemen worden voorkomen en opgelost. Ook overgewicht verdwijnt hiermee meestal definitief.

Onze diëtiste
Onze gediplomeerde diëtiste Ria van Dijk heeft jarenlange ervaring en is een allesweter op het gebied van voeding. Wil je afvallen (of juist aankomen) of heb je specifieke andere wensen? Ria maakt voor jou een plan op maat. Benieuwd naar wat zij voor jou kan betekenen? Maak een afspraak via Fitdans Bewegingsstudio.