CORONA VEILIGHEIDSREGELS, VEILIG BINNEN SPORTEN

De afgelopen weken hebben we alle zeilen bijgezet voor de herstart van ons binnensportprogramma.

We hebben maatregelen genomen om het sporten bij Fitdans zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit doen we voor, maar uiteraard ook mét jullie. We vinden het daarom belangrijk dat je onderstaande (tijdelijke) regels goed doorneemt voor je komt sporten.


Veiligheid

We dienen ons uiteraard te houden aan de richtlijnen van het RIVM waarbij de 1,5 meter afstand de belangrijkste is. Om dat te kunnen waarborgen moeten we voorkomen dat het te druk wordt en zullen daarom met een beperkt aantal binnen lessen starten. Ook zijn we genoodzaakt om met een tijdslot te werken.

Kom op tijd

Wij willen jullie vriendelijk verzoeken niet te vroeg te komen. Voor een flexibele in- en uitstroom, vragen wij jullie maximaal 5 minuten voor aanvang van de les te komen. Tussen de lessen is tijd gereserveerd voor extra schoonmaakrondes en om deze zorgvuldig uit te voeren, is het helaas ook niet mogelijk om na de les gezellig te blijven.

Reserveren

We vragen jullie om tijdig te reserveren via de app. Zonder een definitieve aanmelding, is toegang tot het pand helaas niet mogelijk. Alleen op die manier kunnen wij er voor zorgen dat iedereen veilig kan komen sporten. Ook voor onze diëtiste, nagelstyliste en een body-analyse kan weer een afspraak gemaakt worden.

 

Waar gaan we mee starten?

Zoals eerder vermeld starten we met groepslessen (zie rooster) en hopen we snel uit te kunnen breiden. Onze diëtiste, nagelstyliste en bodyanaliste zijn ook weer gestart.

Wat neem je mee?

Het gebruik van eigen handdoek en bidon is verplicht. Daarnaast is het aan te raden je eigen matje én een handdoek mee te nemen naar je yogalessen. Geen matje? Neem dan een extra (grote) handdoek mee.

Desinfecteren

Op meerdere plekken staat desinfectiemiddel. Wij vragen iedereen deze bij binnenkomst te gebruiken. Indien gewenst mag dat uiteraard ook op meerdere momenten.

Klachten? Blijf thuis

Als je verkouden bent, koorts hebt of veelvuldig hoest, verzoeken wij je vriendelijk, doch dringend thuis te blijven tot de klachten tenminste 24 uur over zijn. Dat geldt ook wanneer je een afspraak hebt met onze diëtiste, nagelstyliste of bodyanalist. Wanneer je je (online) aanmeldt voor een (groeps)les of behandeling, zal een aantal gezondheidsvragen aan je gesteld worden. Op die manier hopen wij het virus buiten de deur te houden.

Anderhalve meter

Overal is 1,5 meter afstand verplicht. Door het hele pand staan looprichtingen aangegeven en in de bewegingsruimte staan markeringen op de grond. Deze afstand betekent helaas dat we minder mensen per les kunnen toelaten, daarom blijven we voorlopig voor enkele lessen uitwijken naar buiten.

Kleedkamer/douches

We vragen jullie zoveel mogelijk thuis om te kleden zodat hier alleen schoenen gewisseld hoeven te worden. De douches kunnen voorlopig nog niet gebruikt worden.

Toiletten

Het is weer toegestaan om gebruik te maken van het toilet.

Samen

We danken jullie hartelijk voor het geduld maar vooral voor alle steun die wij hebben gekregen in de afgelopen maanden. Samen krijgen de Corona onder controle!

Menu